Home       Grime        Creaties        Performance       Over mij       Contact       Links

Over mij

Ik ben Lise Orye, een jonge vrouw van 30 jaar en samenwonende te Wezemaal. Ergotherapeute en dramatherapeute van opleiding maar al snel ontdekt dat mijn levensenergie stroomt van mijn hart naar mijn handen. Hieruit vloeien voor mij massage, grime en andere creatieve creaties. 

 

IMG_9089.jpg

Massage

Van jongs af aan ben ik geboeid door de kracht van aanraking. Door een mama (Margo Jamers - Animargo) die met volle passie massage en relaxatie de wereld en ons gezin in bracht, kreeg ik het snel in mijn vingers en dromen. Zo ging ik van jongs af aan mee naar haar lessen als model, ondersteuning,...

In 2007 volgde ik mijn eerste opleiding bij de Schoonheidsschool te Hasselt en was ik officieel massagetherapeute. Van daaruit creërde ik een eigen holistische manier van masseren. Een combinatie van alles wat ik thuis had geleerd – relaxatie, gronding, aromatherapie, masseren met je hart en volledige aandacht, durven aanraken, … – en de opleiding, zorgde voor een goede holistische ontspannende lichaamsmassage.

 

Afgelopen vier jaar verdiep ik me in Muscle Specific Deep Tissue massage en volgde ik reeds 5 opleidingen bij Brian Utting via het Oost West Centrum. Een mooie combinatie tussen de helende kracht van aanraking, exacte anatomie en specifieke probleemanalyse. Een wereld die voor me openging, een verdieping voor mijn massage en zo veel mogelijkheden naar de toekomst toe. Vanaf de eerste les wist ik dat dit een manier van masseren is waar ik mee verder wil.

 

Los hiervan volgde ik meerdere korte opleidingen, welke elk voor zich bijdragen tot de massage welke ik nu geef. Zo bijvoorbeeld energetische massage, lomi lomi, voetreflex inleiding, ed…

 

Kortom, een massagetherapeute die met hart en ziel haar passie met je deelt.  

 

Grime

Als kind kon ik me uren bezighouden met enkele potloden en papier. Ik verloor me in de fantasie van feeën, trollen en andere magische wezens! 

In 2012 volgde ik mijn eerste workshop Grime bij Creakleur te Alken en kreeg ik de kriebels te pakken. Nadien volgden veel kleine workshops - van verdieping bij creakleur tot internationale topgrimeurs als Bianca Merckx en Sally Ann Lynch. 

Voeg hier aan toe een grote dosis verwondering, liefde voor kinderen, passie voor het leven.. en je hebt een grimeuse die met een glimlach op jou events haar passie komt delen. 

Creaties

Al het creatieve dat ik nog verder kan en wil ontdekken. 

Het creëren van juwelen, macramé kunst, vilt, tekeningen, dotwork, … Kijk gerust eens bij de foto’s van hetgeen ik reeds maakte, dan kunnen we samen op zoek naar een kunstwerk op maat!

Contact

 

​© 2018 by Lise Orye

0477/37.18.63

lise.orye@hotmail.com

 

Hoogstraat 64

2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

België