top of page
  • Foto van schrijverliseorye

Bobinsana. Curandera. Princesita de la Agua.

Bijgewerkt op: 5 aug. 2023

Bobinsana.

Medicijn van mijn hart...Stap voor stap, op mijn eigen tempo, de gesloten deuren van mijn hart terug openen. Veiligheid ervaren ten opzichte van het mannelijke, in mezelf en buiten mezelf.

Schoonheid zien in de structuur welke de mannelijke daadkracht brengt. De veilige en krachtige basis, van waaruit mijn vrouw-zijn mag Dansen.


Ik heb nog een lange weg af te leggen.. de conditioneringen, de angsten ten opzichte van het mannelijke zitten diep verankerd..

Maar ik voel de verkrampte spieren, het beschermde hart, het angstige lijf steeds meer ontspannen..


Dankbaar voor de heling welke ik krijg van de mannen rondom me.. dankbaar om steeds herinnerd te worden dat het veilig is... dankbaar voor de tijd welke ik voel, om te openen op mijn tempo...

Dankbaar voor de heling op deze innerlijke stukken. Om steeds meer de balans te voelen tussen Yin en Yang. Om ook de veiligheid te ervaren in mezelf.

Dankbaar voor mijn lichaam, dat op haar eigen tempo opent en weer sluit. Dat op haar eigen tempo te muren rond haar hart laat afbrokkelen en soms weer even opbouwt. Dat op haar eigen tempo de heling toelaat.


~Yora Yora Kogoyo~ De eerste essentie van de bloem komt naar buiten, komt tot leven, aangemoedigd door een traan die valt op haar bloemknop, op haar essentie. Zo voel ik me... Iedere keer opnieuw...


Bobinsana. Medicijn van mijn Hart. Het zachte deken voor mijn fysieke lijf. Heling van het water.. La Serenita, welke me roept om steeds dieper te zakken in mijn eigen verzachting.

Diepe dankbaarheid voor haar medicijn

Bobinsana. Curandera. Princesita de la Agua.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page